jueves, 17 de noviembre de 2016

Primera reunió de delegats.

Avui estic cansada, sí,... però no vull marxar a descansar sense abans fer l'entrada al blog explicant-vos que avui després del pati hem tingut la primera reunió de delegats del curs,... no vos enganyaré, estava nerviosa,...!!! Però he sortit SÚPER contenta, m'ha encantat compartir aquella mitja hora amb valtrus, conto els dies per a la propera reunió!!! El que més m'ha agradat és saber que el que valtrus voleu, és el que jo també vull per la nostra escola!!! Aquest sentiment no és exclusiu meu (som Gemma, la persona que normalment maneja aquest blog), sinó també dels demés 18 companys i companyes que aquest curs estan a l'escola!!!! 
Moltes gràcies Pablo, Valeria, Dalila, Aynhoa, Nacho, Toni i Sandra per ser tant bons i bones representants dels vostres companys i companyes! Avui valtrus m'heu ensenyat que entre tots i totes podem i volem millorar la nostra escola!!! Un besito i bona nit!!!!

PD: vos deixo dos "selfies" que ens hem fet una vegada acabada la reunió (quines cares de felicitat)!!! També vos deixem una còpia de l'acta amb els temes tractats.


Aquí teniu un recull dels temes que hem tractat a aquesta primera reunió i que hem entregat als membres del claustre!!!
Reunió delegats - Dijous 17 de Novembre de 2016 a les 11:30h
Assistents:
-          Pablo: representant de 2n.
-          Valeria i Dalila: representants de 3r.
-          Aynhoa: representant de 4t.
-          Nacho: representant de 5è
-          Sandra i Toni: representants de 6è
-          Gemma: representant del centre.
Punts tractats
1.      Presentació de tots els delegats i nombrem a la persona més gran de la reunió com a secretària. L’alumna més gran de la reunió és Sandra, ella serà la secretària i li donem la plantilla perquè pugui fer acta amb el recull d’informació que tractem.
2.      Propostes dels diferents delegats:
-          Sisè: miralls als banys, renovar les xarxes de les porteries i de les cistelles de bàsquet, posar gespa artificial al camp de futbol, buscar alguna manera perquè la porta que hi ha al passadís que comunica amb aula de música quan hi ha vent es pugui tancar i arreglar la persiana de l’aula d’anglès.
-          Cinquè: posar aire condicionat, més activitats amb altres grups, llibres nous a la biblioteca, pilotes noves, jocs nous a les classes, jocs al pati i pintar les papereres del pati per reciclar.
-          Quart: aire condicionat, més jocs de taula i puzzles.
-          Tercer: posar la música més alta, tenen molts de conflictes al pati, entrar corrent a l’escola, aire condicionat, porta d’entrada a l’escola (la que dona al carrer) més gran i fer natació a tota l’etapa d’Educació Primària.
-          Segon: biblioteca el temps de pati, racó de resolució de conflictes, delimitar una zona al pati per jugar amb jocs que portin de casa, bancs al pati, jocs al pati (gronxadors, pissarra, rodes,...), música més alta i arreglar les tancadures dels banys així com una de les fonts del pati que esquitxa.
3.      Acordem dia 14 de desembre a les 11:30h la data de la propera reunió.
Acords/Observacions
Després de la reflexió de la proposta de sisè de posar gespa, acordem que aquesta proposta és incompatible amb una altra proposta que ja han fet en la que demanaven poder fer un dia de jocs de rodes al pati.
Parlem que instal·lar aire condicionat a totes les aules és complicat donat el seu alt cost; sí que parlem de la possibilitat de disposar a totes les aules de ventiladors.
Acordem que com esta prop el Nadal, seria una bona oportunitat per demanar puzzles i jocs de taula al Pare Noel i/o Reis Mags! ;)
Reflexionant entre tots, els alumnes més grans els hi diuen que amb les baralles són ells mateixos els que han de posar solució, donat que els mestres no podem fer res, sí que creuen que potser si hi hagués més varietat de jocs al pati es reduirien. També després de la reflexió diuen que no és necessari la natació donat que són els més petits els que no saben nadar.
Hem transmès als alumnes que moltes de les propostes que han fet són factibles i que ens posarem a treballar perquè siguin una realitat. La sensació ha estat que els nens i nenes han marxat contents i que les seves propostes han estat escoltades.
GRÀCIES COMPANYS I COMPANYES PERQUÈ CREIEM QUE POC A POC ANEM FENT CAMÍ!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario