jueves, 4 de octubre de 2018

Ayúdalos a caminar - Ajuda'ls a caminar

L'Ajuntament de Sant Josep habilita tres punts de recollida de sabates per a la campanya "Ayúdales a caminar" de PROEM-AID.
L'objectiu és recollir 15.000 parells de sabates per a les persones refugiades dels campaments d'illa de Lesbos, especialment per a homes i partir del número 37, encara que totes les aportacions seràn benvingudes.
S'han disposat tres punts de recollida:
- Ajuntament de Sant Josep, c/de Pere Escanelles, de 8,30 a 14,30 de dilluns a divendres.

- Piscina municipal de dilluns a divendres de 8 a 22 hores i els dissabtes de 8 a 15 hores.
- Pavelló esportiu de Can Guerxo, a Sant Jordi, de dilluns a divendres de 9 a 13 hores i de 16 a 22 hores.
Per tal de facilitar la feina dels voluntaris, és molt important que els parells de sabates estiguin ben embolicats en paper film o en bosses transparents indicant-ne el número. Es necessiten sabates tancades, com esportives o botes, que ajudin amb els rigors de l’hivern als campaments de Lesbos, amb condicions de pluja i neu. El termini per la recollida finalitza el 28 d’octubre.
Des de l’Ajuntament es demana la màxima col·laboració amb aquesta iniciativa solidària que ha de posar un petit granet d’arena per fer més suportables les duríssimes condicions que les persones refugiades a Lesbos.

El Ayuntamiento de San José habilita tres puntos de recogida de zapatos para la campaña "Ayúdales a caminar" de PROEM-AID.
El objetivo es recoger 15.000 pares de zapatos para las personas refugiadas del campamento de la isla de Lesbos, especialmente para hombres y a partir del número 37, aunque todas las aportaciones serán bienvenidas.
Se han dispuesto tres puntos de recogida:
- Ayuntamiento de San Jo´se, c/ de Pere Escanelles, de 8:30 a 14:30 de lunes a viernes.
- Piscina municipal de lunes a viernes de 8 a 22h y los sábados de 8 a 15h.
- Pabellón deportivo de Can Guerxo, en San Jorge, de lunes a viernes de 9 a 13 horas y de 16 a 22h.
Para facilitar el trabajo de los voluntarios, es muy importante que los pares de zapatillas estén bien envueltos en papel fil o en bolsas transparentes indicando el número. Se necesitan zapatos cerradas, deportivas o botas, que ayuden con los rigores del invierno en los campamentos de Lesbos, con condiciones de lluvia y nieve. El plazo para la recogida finaliza el 28 de octubre.
Des del Ayuntamiento se pide la máxima colaboración con esta iniciativa solidaria que tiene que poner un pequeño grano de arena para hacer más soportable las duras condiciones que las personas refugiadas en Lesbos.



No hay comentarios:

Publicar un comentario