miércoles, 19 de septiembre de 2018

Atents a les pantalles! - ¡Atent@s a las pantallas!

Bones tardes, vos transcrivim el correu que ens fan arribar des de Global mediterrànea de les gravacions que van realitzar el curs passat per un programa de televisió per IB3.

"Els curs passat varem anar a gravar a les vostres instal·lacions als boixos per un programa d’IB3, UCS CLICS GRANS I PETITS. Idò ja tenim data d’estrena i emissió. El primer programa comença dijous 27 de setembre a les 22:55 de la nit, i es torna a passar el dissabte a les 15:35. Hi ha un total de 10. Agraïm si podeu avisar els alumnes, segur que tenen ganes de veure’s!!"

Buenas tardes, os transcribimos el correo que nos hacen llegar des de Global mediterranea de las grabaciones que se realizaron el curso pasado para un programa de televisión para IB3.

"El curso pasado fuimos a grabar a vuestras instalaciones a l@s niñ@s para un programa de IB3, UCS CLICS GRANS I PETITS. Pues ya hay fecha de estreno y emisión. El primer programa empieza el jueves 27 de setiembre a las 22:55 de la noche y se vuelve a repetir el sábado a las 15:35h. Hay un total de 10. Os agradecemos que si podéis avisar a l@s alumn@s, seguro que tienen ganas de verse!!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario